El Portal dels Pirineus

Comerç al Pirineu

Comerç

Sefocat

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Sefocat, S.L. és una empresa situada  a Sort, al Pallars Sobirà (una comarca de gran valor natural i paisatgístic, i la que té la superfície forestal més gran de Catalunya ). Tenim una forta tradició familiar en el sector forestal, i oferim tot tipus de serveis professionals al món forestal en el seu àmbit d’actuació que s’estén per Catalunya, Aragó i França.

La gestió sostenible en els treballs de millora dels nostres boscos i espais verds és un dels objectius de Sefocat que, ha estat evolucionant en el decurs dels anys en el sector forestal, un dels que més tecnologia ha incorporat els darrers anys. Nosaltres intentem estar sempre al dia essent positiu pel nostre treball i per oferir el millor servei als nostres clients.

Som exigents en, la qualitat de la gestió dels nostres productes i serveis, el respecte al medi ambient en les nostres activitats, la seguretat de les persones implicades en les nostres feines i la responsabilitat social de les nostres accions.

Oferim serveis tècnics forestals, treballs silvícoles, hidrosembres, millores paisatgístiques, desbrossaments, neteges de finques, podes d’alçada, neteja de línies elèctriques, explotacions forestals, obres forestals, buidat de fosses sèptiques, serveis de tractor amb cuba, venda de biomassa: llenyes, pellets, estella, …

Som distribuïdors i Servei Tècnic Oficial de les principals marques de maquinària forestal i de jardí com STIHL, HUSQVARNA o KÄRCHER. Disposem de botiga i taller propis a les nostres instal·lacions del P.I. Els Salancons.

Horari

09:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:30h 


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • Obert entre setmana

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Poligon Industrial Els Salacons Nar 24
  CP. 25560
  Sort (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  973620630

  O bé visita el nostre web:

  sefocat.com

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?