El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Rafting Pallars-Turisnat Sort

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

TURISNAT SORT (Pallars Aventura) és una empresa ubicada a Sort (Pirineu de Lleida) fundada al 1987 i formada per professionals provinents del Canoe-Kayac d'aigües braves i de l'alta muntanya, coneixedors al 100% del medi i amb una experiència de més de 15 anys. Va ser en el seu moment la primera empresa que va equipar i va introduïr a l'Estat Espanyol la majoria dels esports d'aventura com model professional d'una activitat turística dedicada a l'oferta d'un mercat anteriorment inexistent. En l'actualitat és un mercat consolidat i exportat a la resta de l'Estat.

Amb l'experiència que donen els anys hem introduït una forma de treballar totalment personalitzada, actualitzada i renovada constantment, oferint un servei de qualitat, professionalitat i seguretat reconeguda pels nostres clients.

Conscients de la importància del medi i el seu entorn per a la sostenibilitat del territori, a Turisnat Sort incorporem en la nostra extensa oferta turística tallers mediambientals i culturals on es pren consciència de la importància que té la Mare natura per a la subsistència de l'individu.

Turisnat Sort es troba situat a Sort, capital de la comarca del Pallars Sobirà (Pirineu de Lleida), centre europeu dels esports d'aventura, amb serveis mèdics i d'urgència, Creu Roja, etc..., així com comerços i serveis per a tota la comarca.

El nostre centre de turisme Turisnat Pirineus Resort compta amb modernes instal·lacions pròpies, ubicades en el meravellós vall pirinenc de Les Vernedes, solcat pel riu Noguera Pallaresa. Destacant per damunt de tot el nostre Allotjament “la Borda de Ritort”.

El material amb el que es practiquen les diferents activitatsestà homologat per la U.E., els nostres monitors estan titulats i acreditats sent els professionals amb més experiència i amb coneixements de diferents idiomes.


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français
  • Obert entre setmana
  • Obert cap de setmana

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Passeig Les Vernedes S/N
  CP. 25560
  Sort (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  973621008

  O bé visita el nostre web:

  www.turisnat.com

  També ens trobaràs a:

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?