El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Rutes Pallars 4x4

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Després de més de 20 anys d'experiència en el sector del Turisme Rural i d'Aventura, hem decidit crear un producte especialitzat i temàtic per totes aquelles persones que no es conformen en visitar un territori sinó que desitgen coneixer-lo i sentir-lo proper.

Per aquest motiu, des de Turisnat Pirineus, empresa de turisme actiu amb una visió integral de tot el que conforma el nostre territori: cultura, natura, aventura, gastronomia,... neix RUTES PALLARS que us ofereix la possibilitat de conéixer el Pirineu de Lleida des del seu cor, el Pallars Sobirà.

Les possibilitats són múltiples, tant de territori propi (Parc Nacional d'Aigüestortes, Parc Natural de l'Alt Pirineu) com de territoris veïns (Vall Fosca, Andorra,...)

Els Pirineus t'estant esperant, visita les nostres rutes i escull la que més t'agradi, o comenta'ns què t'agrada i la crearem per a vosaltres


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Passeig Les Vernedes S/N
  CP. 25560
  Sort (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  973621008

  O bé visita el nostre web:

  www.rutespallars.cat

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?