El Portal dels Pirineus

El portal dels Pirineus

|TITOLSECCIO|

Vols formar part del
Portal dels Pirineus?

El portal dels Pirineus pretén ser una eina al servei del Pirineu, de la seva gent, i dels negocis, serveis i activitats que s'hi tiren endavant a diari. Per a tal tasca pretenem posicionar tota aquesta activitat a la xarxa amb una eina eficient i innovadora, que permeti obtenir uns resultats òptims als cercadors i així donar a conèixer els nostres productes i facilitar-li l'accés a l'usuari final.

Per tal de començar a treballar plegats només cal que es posi en contacte(ELIMINAR) amb nosaltres mitjançant el següent formulari, i el més aviat possible contactarem amb vosté mitjançant una trucada telefònica o bé concertant una trobada amb algun dels nostres comercials.

Omple el formulari

L'informem que les seves dades personals i de contacte electrònic estan sent tractades d'acord amb la normativa de la Llei de Protecció de Dades i la LSSICE, trobant-se aquests incorporats a un fitxer inscrit a la AEPD sent-ne el responsable PRAVI S.C.P amb l'objecte d'enviament d'informació, resposta a consultes i contactes genèrics. L'enviament de qualsevol informació mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà, comporta que l'usuari manifesta i expressa inequívocament el seu consentiment per al tractament de les seves dades. Igualment l'informem que podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació a través de comunicació a C/ Convent, 17 25570 – Torà (Lleida) o bé a info(ELIMINAR)@pravil.es

Millorem per als usuaris

El portal dels Pirineus és una eina que preten ser útil als usuaris que l'empren i per això volem que sigui millor i  cada cop més eficient. Si vols posar-te en contacte(ELIMINAR) amb nosaltres per tal de comentar-nos qualsevol incidència, idea o comentari referent al portal, pots fer-ho mitjançant el formulari o bé amb el següent enllaç info(ELIMINAR)@elportaldelspirineus.com.

Redescobreix el Pirineu

Més informació (PDF 2 Mb)

També ens pots trobar a: