El Portal dels Pirineus

Altres serveis al Pirineu

Altres serveis

Escola d'esquí Pallars Sobirà

1
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Escola d'Esquí Port Ainé obre les portes   una temporada més  a tothom  que  es  vulgui iniciar o  perfeccionar en la pràctica de l'esquí i snowboard.

Som una associació de professors i entrenadors d’esquí i de surf de neu del Pallars Sobirà, que tenim molts anys d’experiència en el esports d'hivern i en aquest tipus de docència.

El nostre objectiu principal és transmetre a tots els nostres alumnes la fascinació que tenim pel món de la neu. Amb la motivació i les eines que disposem podreu iniciar-vos  o perfeccionar el vostre nivell.

Tots els professors estan titulats com a tècnics i tècnics superiors  del Consejo Superior de Deportes en les diferents modalitats (esquí i surf de neu) segons el decret legislatiu 1/2000.

A l’Escola d’Esquí Pallars Sobirà realitzem classes particulars o col·lectives dins el domini esquiable de Ski Pallars, (Port Ainé , Espot  i  Tavascan).


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  C/ Major, 50
  CP. 25560
  Sort (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  629602689

  O bé visita el nostre web:

  http://escolaesquipallarssobira.es/

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?