El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Centre d'interpretació de la Vila Closa d'Escaló

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

L'edifici consta de dues plantes. A la planta inferior trobem una "agrobotiga" Lo Rebost d'Escaló, en funcionament des del passat 10 d'agost, on es poden adquirir productes de proximitat i que també funciona com a local social del mateix poble.


A la planta superior podem visitar el Centre d'Interpretació, amb la informació necessària per descobrir un complet conjunt monumental de forma interactiva i autoguiada. PYRENEA Audiovisuals, una petita empresa localitzada al territori i amb una àmplia experiència de més de 10 anys amb l'elaboració de continguts interactius ha elaborat íntegrament aquesta proposta.
El d'Escaló és un centre d'interpretació basat en la interacció i l'autoguiatge, realitzat majoritàriament amb el suport de mitjans audiovisuals. Per això el Centre no és l'objectiu de visita en si mateix, sinó un vehicle de motivació i d'informació que faci possible una visita completa al conjunt patrimonial, format per tres eixos vertebradors; la vila closa d'Escaló, la torre romànica del segle XI i l'antic monestir benedictí de Sant Pere del Burgal.


Els elements que conformen el Centre són: l'audiovisual interactiu tàctil, on trobareu continguts descriptius que fan referència als tres eixos vertebradors, un opuscle autoguiat imprès que es complementa amb uns marcadors indicatius situats al llarg d'un itinerari de la vila closa d'Escaló i la projecció d'un documental de la visita, on un virtual guia interpretador ens convida a realitzar l'itinerari proposat dels tres eixos del Centre d'Interpretació del Patrimoni de les Viles Closes.

Més informació


Dades d'interés:

  • Preus des de 1€.

Nou Mapa

Entrada i opuscle 1€ per persona 

Menors de 12 anys gratuït

Característiques

  • Adaptat minusvalids
  • Català
  • Castellano

Opinions

Visita'ns

Ens pots trobar a:

C/ Major s/n
CP. 25596
Escaló (Pallars Sobirà)

Truca'ns al:

973250610

Contacta

Obre el formulari de contacte
Tanca el formulari de contacte

Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

Que tinc a la vora?