El Portal dels Pirineus

Activitats Culturals al Pirineu

Activitats Culturals

Centre d'Observació de l'Univers

1
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Les tarifes són les mateixes durant tot l'any. S'aplica tarifa gratuïta als menors de 5 anys i membres del Club Super 3 i la tarifa reduïda als grups de més de 20 pax amb reserva prèvia, menors de 18 anys, jubilats, discapacitats, carnet jove, carnet d'estudiant, membres del Club TR3SC, Club d'Amics de Lleida, carnet del Poble Espanyol, Carnet alberguista XANASCAT, carnet XATIC, carnet Cavall Fort, membres de les associacions astronòmiques i voluntariat per la llengua.


  • Flama d'Orió
  • Galàxies M81 i M82

  Nou Mapa

  El Centre d'Observació de l'Univers (COU) és un gran multiespai lúdic amb l'objectiu de convertir-se en el centre de referència de la docència i divulgació de l'astronomia i la geologia a Catalunya. El COU es troba situat al municipi d'Àger. El COU és un nexe d'unió entre el públic i el coneixement científic, acostant el visitant a l'apassionant món de la ciència i al descobriment de l'entorn del Montsec. Aprofitant les característiques d'un lloc únic en qualitat de cel per a l'observació de l'Univers integrat en un medi que permet conèixer l'evolució de la Terra a partir de la geologia de la serra.

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Camí del Coll d'Ares, s/n
  CP. 25691
  Àger (La Noguera)

  Truca'ns al:

  973455246

  O bé visita el nostre web:

  www.parcastronomic.cat

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?