El Portal dels Pirineus

Comerç al Pirineu

Comerç

Art i Disseny

3
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Art i Disseny és estudi d'interiorisme i showroom de mobiliari creat pensant en oferir al client la millor relació qualitat preu en tots els nostres productes, així com un servei personalitzat per orientar i assessorar al client amb les millors opcions per a cada espai.

Tenim un espai on podrà trobar una àmplia selecció de productes: mobiliari de llar, cuina, bany... i també il·luminació i decoració.

A Art i Disseny l’assessorarem professionalment sobre la millor distribució per al seu espai, i desarollarem el seu projecte gratuïtament, mitjançant plànols i vistes en tres dimensions, en la compra dels mobles inclosos en el projecte.

Si ho necessita portarem també la direcció de la obra o reforma a realitzar, realitzant els plànols necessaris per a cada industrial.

Realitzem també qualsevol tipus de projecte d’interiorisme i decoració. Estudiarem i desarrollarem el projecte junt amb el client. Treballem també amb l’arquitecte, arquitecte tècnic i enginyer industrial per a la realització de projectes, aconseguint d’aquesta manera resultats òptims.

És part també de nosaltres Fusteria Albert, que compta amb una llarga trajectòria de treball, per oferir-li també la realització de mobles dissenyats per nosaltres, parquets i revestiments de fusta, finestres, armaris a mida, ...

Horari 

10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h

Dissabte al matí obert


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français
  • Obert entre setmana
  • Obert dissabte

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Rambla Dr. Pearson, 12
  CP. 25620
  Tremp (Pallars Jussà)

  Truca'ns al:

  973651302

  O bé visita el nostre web:

  artidisseny.wix.com/artidisseny

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?