El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Nòrdic Esport Walking Pirineus

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

L’objectiu de l’Associació Esportiva Nordic Walking – Nòrdic Esport es promoure i difondre la tècnica de la marxa nòrdica, tot descobrint els espectaculars paratges de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

La marxa nòrdica és una activitat física saludable i divertida, en què a la manera natural de caminar, s’hi afegeix l’ús actiu d’uns bastons dissenyats específicament. Es pot practicar en qualsevol època de l’any i donat que tenim el privilegi d'ubicar-nos en un entorn únic per la seva naturalesa i paisatges, just al cor dels Pirineus, totes les sortides que realitzem tenen l’al•licient de sorprendre’ns en visitar paratges de gran bellesa

Des de l’Associació oferim un calendari de sortides guiades entre setmana, activitats diverses de cap de setmana, cursos d’aprenentatge i perfeccionament de la tècnica, tastets d’iniciació...

Sempre acompanyats de monitors que alhora fan funcions d’instructors que vetllen perquè s’apliqui  la tècnica correcta,  i de guies per donar a conèixer els camins i senders més adequats per gaudir de l’activitat.

Disposem també d’un servei de lloguer de bastons.

Tots els nostres monitors estan titulats per la INWA (International Nordic Walking Federation) i segueixen cursos de reciclatge periòdicament.


  Nou Mapa

  Característiques

  • Animals
  • Pagament targeta
  • Català
  • Castellano
  • Français
  • Obert entre setmana
  • Obert cap de setmana

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  C/ Josep Zulueta nº 37
  CP. 25700
  La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

  Truca'ns al:

  973353754

  O bé visita el nostre web:

  www.nordicwalking.cat

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?