El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Lladorre Excursions 4x4

3
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Al Pallars Sobirà i concretament al municipi de Lladorre, hi trobareu un dels paisatges més espectaculars del Parc Natural de l´Alt Pirineu. Un indret que perdura verge i inalterat tot i el pas del temps. Un espai meravellós que concentra tots els elements naturals necessaris per a gaudir de la tranquil·litat, el silenci, la pau i la felicitat: La Muntanya de Lladorre.

L´Empresa Esports Lladorre Certascan Boavi S.L neix per compartir aquesta zona idílica amb tots vosaltres. Amb el suport dels nostres 4x4 us oferim un ampli ventall de caminades per a tots els nivells: des de les relaxants passejades al voltant d'algun dels nostres estanys fins a les desafiants ascensions als elevats pics per als més agosarats.

El senderisme i l´admiració del paisatge és la millor manera de copsar la pau i la bellesa d´aquests paratges. Nosaltres, l´empresa Esports Lladorre Certascan Boavi S.L, us ho posem més fàcil.


  Nou Mapa

  Consultar per telèfon o a la pàgina web.

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • Français

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  C/ Únic, s/n
  CP. 25576
  Lladorre (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  697255985

  O bé visita el nostre web:

  www.lladorre.com

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?