El Portal dels Pirineus

Altres serveis al Pirineu

Altres serveis

Autoescola Pallars de Vielha

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Integrada per un equip jove, dinàmic i amb el suport de les últimes tecnologies en matèria docent, Autoescola Pallars és la millor opció per aconseguir els teus permisos vials.

Lluny queden les classes teòriques convencional. Les nostres autoescoles disposen dels millors equips audiovisuals per a formar als futurs conductors d'una manera amena i eficaç. Prova de l'èxit del nostre mètode és que, al llarg dels anys, les nostres instal·lacions han anat creixent i modernitzant-se fins convertir-nos en l'Autoescola amb més presència a la província de Lleida. A l'autoescola Pallars no nomes adaptem la nostra teòrica al temps actuals; la nostra flota de vehicles compta amb els últims models que ofereixen la possibilitat d'apropar als alumnes una conducció més real i atractiva.

L'obtenció de permisos i carnets, classes de reciclatge: el nostre equip docent i les nostres instal·lacions t'ofereixen la forma més segura, rentable i efectiva d'aconseguir els teus objectius en el menor temps possible.

Horari

De 11:00h a 14:00h i de 16:00h a 21:00h 


  Nou Mapa

  Característiques

  • Català
  • Castellano
  • Obert entre setmana

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Crta. Gausac, 4
  CP. 25530
  Vielha (Vall d'Aran)

  Truca'ns al:

  686480194

  O bé visita el nostre web:

  www.autoescolapallars.com

  També ens trobaràs a:

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?