El Portal dels Pirineus

Altres serveis al Pirineu

Altres serveis

Assua Viatges

0
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Assua Receptiu Turístic del Pallars Sobirà ofereix qualsevol tipus de viatge especialitzat en esquí i aventura. Estem situats al poble de Rialp i oferim atenció personalitzada a tots els que decideixen visitar la nostra comarca. Organitzem el seu viatge des del Inici fins que arribi Pallars Sobirà i un cop aquí estem al seu servei per facilitar al màxim el seu viatge.

El Pallars Sobirà s'estén de sud a nord des del congost de Collegats fins Alós d'Isil seguint el curs del riu Noguera Pallaresa, un dels rius més importants per a la pràctica de ràfting i caiac a nivell comercial. Situat al pirineu occidental la major part del territori està protegit. Es troben el Parc Nacional d'Aigüestortes i llac Sant Maurici, al parc Natural de l'Alt Pirineu, la reserva natural de la Noguera Pallaresa, etc.

El relleu muntanyós de la comarca permet la pràctica esports a l'aire lliure, com el senderisme i l'esquí. Les estacions de Portainé, Espot Esquí, Tavascan i la zona de Bonaigua i Peulla de Baqueira Beret formen part del territori.

Gràcies a la situació i naturalesa del territori el Pallars Sobirà és la zona ideal per al turisme de muntanya, esquí, senderisme i aventura.


  Nou Mapa

  Característiques

  • Animals
  • Pagament targeta
  • Català
  • Castellano
  • English
  • Français
  • Obert entre setmana

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Avda. Flora Cadena 5 local 3
  CP. 25594
  Rialp (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  973620668

  O bé visita el nostre web:

  www.assuaviatges.com

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?