El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

Fira de Sant Ermengol de La Seu d'Urgell, la fira dels Formatges

Torna al calendari

Fires i mercats

Descripció:

En el marc d’una de les fires més antigues de Catalunya, la mil.lenària Fira de Sant Ermengol, la Seu d’Urgell acollirà en un espai comú una quarantena de formatgers artesans provinents de tot l’arc pirinenc, del Mediterrani a l’Atlàntic i dels vessants nord i sud de la serralada. Els visitants podran trobar formatges elaborats als Pirineus catalans, aragonesos, navarresos, bascos i francesos.

Cada formatgeria disposa d’un estand d’exposició i degustació, i són els propis productors qui ofereixen els seus formatges, tant al nombrós públic que any rera any ens visita, com als professionals de la distribució i la restauració d’arreu del país, que cada vegada més tenen la Seu com a punt de referència del formatge artesà.

Destaca la gran qualitat i varietat dels formatges que trobareu a la Fira de Sant Ermengol, que s’ha convertit en un aparador immillorable per conèixer i difondre la situació i tendències del sector formatger artesà d’arreu dels Pirineus.

A més de la venda i degustació dels formatges, la Fira de Formatges Artesans del Pirineus és el paraigües sota el que es desenvolupen d’altres activitats estretament relacionades amb l’elaboració i el consum de formatges de qualitat.

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

La Seu d'Urgell

Població:

La Seu d'Urgell (Alt Urgell)