El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

2na Estada Nordic Walking Pirineus

Torna al calendari

Activitats esportives

Descripció:

 El cap de setmana del 24 i 25 de maig, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial del Nordic Walking, tindrà lloc la “2a Estada Nordic Walking Pirineus”, que en aquesta nova edició es desenvoluparà a La Seu d’Urgell -la 1a edició es va celebrar a La Molina l’any 2011-. La organització anirà a càrrec de Nordic Walking Pirineus i Nordic Walking Nordic Esport, comptant amb el suport de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Tot Nordic, i Nordic Walking Catalunya INWA-Spain, així com amb la col.laboració de diverses firmes de material esportiu.

El Parc Olímpic del Segre serà el nucli neuràlgic per aquesta festa de la marxa nòrdica, amb un programa força dens i atractiu. Dissabte al matí hi haurà un Tast de Nordic Walking per aquelles persones que ho vulguin provar, una sortida de marxa nòrdica per La Seu, per donar conèixer la ciutat als participants que així ho desitgin, un curs d’iniciació, i un curs de perfeccionament, per aquelles persones que vulguin millorar el seu nivell.

Dissabte a la tarda hi haurà diferents presentacions: Feliu Funollet, professor de l’INEFC-Barcelona, ens donarà a conèixer el projecte “Fem de la frontera un camí cap a la formació” consistent en la ruta de senderisme Camí de retrobament i un màster esportiu que es desenvoluparà a La Seu d’Urgell. Cristina González Castro, graduada en Ciències de l’esport, la Salut i l’Exercici, Graduada en Radioteràpia i Oncologia, i Nordic Walking coach INWA, impartirà una xerrada sobre “La marxa nòrdica en la recuperació de pacients amb linfedema de Càncer de mama”; i Michela Colagiovanni, entrenadora nacional de Gimnàstica Rítmica, monitora d’spinning i Nordic Walking coach INWA, vindrà des d’Itàlia per a explicar-nos el seu treball sobre la marxa nòrdica i l’entrenament esportiu. Tanmateix, ens oferirà dues master class, una oberta tothom, i una altra més tècnica per als instructors/es que hi participin en l’estada. La jornada finalitzarà amb una marxa nocturna amb sopar sota les estrelles a Calvinyà.

El matí de diumenge serà plenament d’activitat esportiva, amb tres caminades de diferent distància i duresa, que conclourà amb un dinar de germanor al Parc del Segre. Les inscripcions ja estan obertes, podent-vos apuntar a les activitats que vulgueu, o treure un forfet que inclou la participació en totes les activitats, el sopar, el dinar de germanor, i una samarreta. Les conferències i xerrades de dissabte a la tarda són gratuïtes, i estan obertes a tothom. Tot plegat, pensat per poder fer coneixença amb persones amb qui compartim pràctica i afecció, procedents de diferents punts del país, i amb qui poder gaudir del nostre estimat Pirineu. També s’aprofitarà l’estada per donar a conèixer els beneficis de la marxa nòrdica per a la salut, incrementats per una pràctica desenvolupada amb regularitat i amb una tècnica correcta.

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

La Seu d’Urgell

Població:

La Seu d’Urgell (Alt Urgell)

Consulta el lloc web:

http://www.nordicwalking.cat