El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

Festa Major de Concabella

Torna al calendari

Concerts / Espectacles

Descripció:

 Des de Concabella, bonica vila de la Segarra, no volíem desaprofitar els moments històrics que estem vivint! Per això, oferim una festa major, on el valor de la cultura feta al nostre país, és transcendental. Sense cultura, no som res!

Així doncs, anem al gra i us detallem tot el què us hem preparat, per satisfer-vos com sempre intentem fer!

DISSABTE, 27 DE JULIOL

18: 30 h: Diada castellera amb les següents colles:
Margeners de Guissona, Tirallongues de Manresa i Castellers de Rubí.

23 h: Inici del Concabella Rock!

- CESK FREIXAS: Sens dubte, un dels cantautors de referència dels Països Catalans. Cançó reivindicativa, de protesta i compromesa amb la realitat social i nacional dels Països Catalans. Un plaer per l'oïda i pels sentits estar en un concert dels seus!!!

- COR ROENT: Aquesta jove banda cerverina, malgrat no tenir massa pecats damunt dels escenaris, ha sortit a la palestra amb molta força, després de guanyar certàmens com el Fent d'aquí de Cervera. Molta energia, força i qualitat en les seves versions. Us agradaran, segur!

- BRAMS: Cal una carta de presentació, realment? Des de Berga, arriba una de les bandes més reconegudes del país, amb en Titot com a insígnia d'un grup que ha estat durant molts anys, i ho segueix sent, un referent musical per totes les generacions. Els tornem a tenir, després que, quan encara eren uns semi-desconeguts, allà al 1991, van aparèixer per Concabella per entusiasmar un nombrós públic d'aquelles nits tant especials... De ben segur que els nostàlgics que hi ereu com les noves generacions, voldreu tornar a gaudir-los!!!

- TREMPERA: Des del Bages, ens arriben els cracs de Trempera! Una jove formació que en ben poc temps, ha estat capaç de treure dos discs (Amunt i Revifarem), que han fet ballar i gaudir a molta gent arreu del país! Ritme i força!!!

- ELS ESGARRIATS: Per dotar de ritme i moviment entre grup i grup, res millor que un grup de joves d'una població segarrenca!!!

Entrada gratuïta i preus populars a la barra!

Amb tots aquests ingredients, us ho penseu perdre???

DIUMENGE 28 DE JULIOL

18 h: Jocs de cucanyes per la mainada

20 h: Ball llarg a càrrec del grup Versió Original

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

Concabella

Població:

Concabella (Segarra)