El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda
Activitats culturals

Descripció:

El proper 18 de maig es celebrarà a El Pont de Suert, la primera edició de FIRA GUST; fira agroalimentària de qualitat i de proximitat en la que hi participarem. Aquesta fira l'organitzen l'Ajuntament juntament amb l'Associació d'Artesans del Gust, que van demanar la col • laboració dels restaurants de la zona per potenciar més la fira. Nosaltres creiem que val la pena estar present, no només per col • laborar, sinó també per donar-nos a conèixer a més públic.
La nostra particiació consistirà en oferir diferents tapes, com ara cruixent de botifarra negra amb mel de Durro, torradeta de foie, d'elaboració pròpia, minihamburguesa de vedella ecològica, piruletes de xocolata amb múrgoles confitades, etc. etc., a un mòdic preu de
1-2 o 3 euros.
Us adjuntem el folletó de la fira i així podreu veure que també es realitzaran diferents tallers i degustacions d'oli i vi totalment gratuïtes durant el transcurs de la fira que serà de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.
Esperem que us animeu a venir i a passar un dia de fira molt agradable, on a més trobareu un munt de productes locals d'alta qualitat, per degustar i comprar.

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

Pont de Suert

Població:

Pont de Suert (Alta Ribagorça)

Consulta el lloc web:

www.restvillamaria.com