El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

Fira Formatge Sabor a Vielha

Torna al calendari

Fires i mercats

Descripció:

Fira Formatge Sabor a Vielha, mostra de formatges artesans i productes delicatessen complementaris.

Es reuneixen, a la sala polivalent, diversos formatgers artesans procedents de diferents parts del territori espanyol (Navarra, País Basc, Catalunya i Aragó) per presentar-nos i promocionar les seves elaboracions.

Es podran degustar una gran varietat de formatgesartesans de vaca, ovella, cabra i bufalla, molts d’ells desconeguts pel públic degut a la seva poca producció, però la gran majoria guanyadors de premis de reconeguts concursos que es realitzen a l’actualitat.

A més de formatges, també es poden degustar altres delicatessen complementàries com fideuà, bolets secs, embotits artesans i ecològics, melmelades de mojito i altres sabors, mels, torrons, coques, pastes i postres acompanyats de vins i caves.
 

Tiquets de 3 degustacions: 5€
Tiquets de 7 degustacions: 10€

Durant la fira hi ha programades una seria de cates guiadesper a grups reduïts de 10 persones per aquells que vulguin ampliar els seus coneixements i profunditzar en el tema, tant de formatges com de vins i caves. Les cates de vi són gratuïtes i aniran a càrrec de les diferents bodegues participants.
 

Fira Formatge Sabor a Vielha

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

Vielha

Població:

Vielha (Vall d'Aran)