El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

Open Vall Fosca des de La Pobla de Segur

Torna al calendari

Activitats esportives

Descripció:

 La travessa d’esquí alpinisme “Open Vall Fosca” està organitzada per la Secció de muntanya del Club d’esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i es porta a terme des de l’any 1998.

Com cada edició, l’itinerari de la travessa es decidirà la setmana anterior, tenint en compte l’innivació de la zona, el risc d’allaus i la meteo prevista; en tot cas, intentarem traçar un itinerari inèdit, al voltant dels 1.400-1.600 metres de desnivell, tot buscant aquell racó de la vall que ens faci gaudir d’allò més de la zona, l’entorn i l’esquí alpinisme. 

Cada participant ha de portar aquest material: esquís, botes i fixacions d’esquí de muntanya o telemark (fustes de 60mm d’amplada mínima,150cm. de llarg i cantell metàl.lic), pells, motxilla, ulleres de sol, guants, ARVA, pala i sonda , (l’ARVA ha d’anar en posició d’emissió i adossat al cos durant tota la cursa, la pala de neu ha de ser de 20 x 20 cm. mínim no modificada d’origen i que serveixi per cavar, la sonda ha de ser d’un mínim de 1,90cm.), grampons (mínim de 10 puntes, 2 davanteres), jaqueta i pantaló paravents , manta térmica i dos dorsals (facilitats per l’organització, un a la cama i l’altre a la motxilla), és obligatori l’ús de casc protector durant tota la travessa.

Cal seguir l’itinerari indicat, senyalat i traçat per l’organització, sense fer malbé la traça. És obligatori passar pels punts de control designats per l’organització, els membres de l’equip han de passar junts pels controls i identificar-se amb el nº de dorsal.

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

La Pobla de Segur

Població:

La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Consulta el lloc web:

www.openvallfosca.com