El Portal dels Pirineus

Agenda d'activitats del Pirineu

Agenda

Fira de Sant Isidre

Torna al calendari

Fires i mercats

Descripció:

La Fira de Sant Isidre de Solsona, que al seu dia motivaren els tractants de bestiar com a cita indispensable per a dur a terme les millors transaccions d’animals, manté l’autenticitat dels seus inicis i és una de les més destacades en bestiar, a més d’haver assolit també un caràcter mutisectorial que la complementa. 

És en aquest escenari eminentment rural que la distingeix de la resta on el certamen potencia tota la seva varietat com una fórmula més d’oci familiar, amb atractives activitats infantils combinades amb actuacions lúdiques per als més grans. També l’emergent parc automobilístic omple d’oportunitats una de les àrees més destacades del recinte firal, a tocar del nucli antic de Solsona. 

Es pot gaudir de les incomptables mostres que acull aquesta Fira de Solsona.Selectes exposicions de vaques, cavalls, ovelles, porcí i aviram són destacables per la quantitat i qualitat; a més a més de la cuidada mostra d’artesania, per la seva singularitat, i el recinte firal en si mateix, ubicat a l’interior i l’entorn emmurallat del nucli històric de la nostra ciutat", així es descriu a la web.

Més Informació

L'Activitat es durà a terme a:

Solsona

Població:

Solsona (Solsonès)