El Portal dels Pirineus

Activitats al Pirineu

Activitats

Barrankisme

9
Valoració usuaris

Nova busqueda

Descripció:

Estem situats al poble de Rialp al Pallars Sobirà (Lleida), Barrankisme t'ofereix que tinguis l'experiència d'iniciar o perfeccionar en el món dels decens de barrancs i en altres activitats d'aventura. Realitzem barrancs arreu de Catalunya, Pirineus Aragonesos, Francesos i Balears.

També realitzem activitats com l'escalada, senderisme, escola de barrancs, escola d'escalada, excursions nocturnes amb raquetes de neu i escola d'esquí alpí i snowboard al Pallars Sobirà.

El nostre equip està format de personal qualificat amb les seves titulacions corresponents (ECAM), amb més de 8 anys d'experiència i membres de l'escola de la Federació Catalana d'Espelelogia a la secció de Descensos de Barrancs.

També oferim lloguer, venda i servei de test de tot tipus de material relacionat amb els Descensos de Barrancs.

Barrankisme treballa am grups reduïts per poder donar-te el millor servei i qualitat. Podràs gaudir de la teva aventura amb els teus amics, familiars o parella.

En totes les activitats tens el material inclòs, només hauràs de portar moltes ganes de gaudir de la natura i viuràs una experiència inoblidable.  


  Nou Mapa

  Característiques

  • Pagament targeta
  • Català
  • Castellano
  • Français

  Opinions

  Visita'ns

  Ens pots trobar a:

  Flora Cadena, 10
  CP. 25594
  Rialp (Pallars Sobirà)

  Truca'ns al:

  722264334

  O bé visita el nostre web:

  www.barrankisme.com

  També ens trobaràs a:

  Contacta

  Obre el formulari de contacte
  Tanca el formulari de contacte

  Si vols rebre informació sobre el nostre establiment, o bé contactar amb nosaltres pots fer-ho emprant el següent formulari, i et respondrem el més aviat que ens sigui possible.

  Que tinc a la vora?